Brødrene fra Thy

Brother Beer består af Christian, Erik, Anton og Lars. Vi stammer fra en gård i Thy og har fra barnsben været vant til at hjælpe til, især i travle perioder som forår og høst. Vi har mange gode minder fra arbejdsfællesskabet der var ved landbruget.  
Siden er vi alle flyttet fra Thy, men bor stadig i en afstand, der næsten gør, vi kan cykle hen til hinanden. Men travle hverdage og hver sin famile gjorde vi ikke så hinanden så meget, men lysten til at lave noget sammen har altid været der. Ved forskellige lejligheder havde vi ofte special øl på bordet. Vi forsøgte at gøre os til øldommer og det endte med en konklusion om det måtte vi kunne gøre bedre. I 2017 besøgte vi en dygtig hjemmebrygger, hvor vi lavede 2 bryg i sammenråd med ham. På hjemturen blev vi hurtig enig om at investerer i et lille anlæg, så vi kunne lave øl selv. 

Vores passion for ølbrygning har vi haft svært ved at holde tilbage, så mange har smagt og hørt om vores projekt igennem årene. Vi har fået rigtig mange positive ord med på vejen og det er vi rigtig glade for. For os er målet ikke at lave verdens bedste øl. For os er fællesskabet, at lave noget sammen, vende stort og småt og have det sjovt sammen det der er hovedudbyttet. At der så kommer nogle øl, vi og andre gerne vil have er lidt en sidegevinst. Derfor er selskabformen også F/S, som står for For Sjov. 😉

Som i mange andre selskaber, er der mange titler, der skal fordeles. Men pga. vi ikke er så mange indvolverede i selskabet, så må enkelte have mange kasketter på. Indtil videre har det ikke givet problemer at bla. bestyrelsesformanden også er tillidsmand… 

Christian: Flaskefylder. Grøn hold. Formandens højre hånd
Erik: Flaskevasker, Kapselpåsætter, Grøn hold, Mad ansvarlig, Bestyrelsesformand, Tillidsmand, Arbejdsmiljørepræsentant, Sikkerhedsrepræsentant.
Anton: Brygger, RD-afdeling, Smed, IT-ansvarlig, Design og trykkeri, Indkøb
Lars: Vicevært, Brygger, Kvalitetsansvarlig, Sælger, Indkøb

Adresse