Brother Beer er broderskab for sjov uundværlig glæde sammenhold

Mød Brødrene bag Brother Beer: Christian, Erik, Anton og Lars – fire gutter fra Thy med et fælles talent for både håndværk og humor! Vi er vokset op på en gård i Thy, hvor vi fra en tidlig alder blev kastet ud i det hårde liv med forårsarbejde og høst. Gode minder fra gården sidder stadig fast – måske ikke i vores hænder, men i hjertet.

Selvom vi nu alle er flyttet fra Thy, er vi stadig så tæt på hinanden, at vi næsten kunne cykle over til en spontan familiemiddag (hvis altså ikke det danske vejr havde noget at sige!). Men travle hverdage og små børn har gjort det lidt svært at ses så meget som vi gerne ville. Dog har én ting altid bragt os sammen: kærligheden til en god øl. Gennem årene har vi testet alverdens specialøl og spillet øldommere ved middagsbordet. Det førte os til den geniale konklusion: “Det kan vi da gøre bedre selv!”

I 2017 tog vi en tur til en mesterbrygger for at prøve kræfter med kunsten. To bryg senere var vi hooked, og på hjemvejen besluttede vi os for at investere i vores eget lille bryganlæg. Og som man siger, resten er historie!

Brother Beer er ikke bare en passion, det er vores undskyldning for at mødes, grine og snakke om alt fra verdensfred til hverdagslogistik. Vi brygger ikke for at skabe verdens bedste øl, men for at skabe de bedste minder sammen. Og hvis der så også kommer nogle øl ud af det, som folk faktisk kan lide – ja, så er det bare en bonus!

Vi kalder os selv et F/S – For Sjov – fordi det er præcis, hvad dette eventyr handler om. Vi har masser af titler i vores lille selskab, men vi skifter gladeligt kasketter – og indtil videre har bestyrelsesformanden klaret sig fint som tillidsmand. 

Christian: Flaskefylder. Grøn hold. Formandens højre hånd
Erik: Flaskevasker, Kapselpåsætter, Grøn hold, Mad ansvarlig, Bestyrelsesformand, Tillidsmand, Arbejdsmiljørepræsentant, Sikkerhedsrepræsentant.
Anton: Brygger, RD-afdeling, Smed, IT-ansvarlig, Design og trykkeri, Indkøb
Lars: Vicevært, Brygger, Kvalitetsansvarlig, Sælger, Indkøb

Kontaktinfo: